Gergely Róbert szomorú vallomása: "Már nem rajonganak körbe a hölgyek”

Forrás: FEM3 Café -
sláger rajongó Gergely Róbert énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes alig tudta feldolgozni 31 évesen azt a hatalmas rajongást, ami körülvette, miután egy csapásra híres lett. Gergely Robi elárulta, ma már azért más a helyzet.

Szinte egyik pillanatról a másikra lett híres Gergely Róbert Emmanuelle című slágere, onnantól kezdve nem volt megállás. A mai napig követelik az énekestől a koncerteken az ikonikus dalt.

„Mindössze harminc percet töltöttem a stúdióban. Szürreális belegondolni abba, hogy ez a következő harminc évemet megpecsételte. Talán erre mondjuk, hogy jókor voltam jó helyen, hiszen bármelyik kollégám könnyedén el tudta volna énekelni ezt a számot, semmi truváj nincs benne" - emlékezett vissza a Story Magazinban Gergely Róbert a kezdetekre.

A sztár éppen a feleségével volt nászúton, amikor jött a hír, hogy a lemez hihetetlen módon fogy. Nem sokkal később dupla aranylemez lett belőle.
„A következő percben már azon kaptam magam, hogy három másik lemezre írok alá szerződést... Az a népszerűség, rajongás, imádat, ami körülvett, leírhatatlan."

Gergely Róbert számára hirtelen jött a siker. Forrás: FEM3 Café

Gergely Róbert akkor még csak 31 éves volt. Nem tagadja nagyon is élvezte a sikert, egyszerűen lubickolt benne.

„Mindenki engem akart, a nők körberajongtak. Elhittem, hogy még a spanyolviaszt is én találtam fel. Lett egy saját himnuszom, amit a koncerteken a mai napig követelnek tőlem, utálnának, meglincselnének, ha nem énekelném el... De hatvanhárom évesen érthetően már más érzésekkel, gondolatokkal állok a színpadra. Eltelt harminc év, már nem kapok szerelmesleveleket, már nem rajonganak körbe a hölgyek... de elfogadom, hogy ez az élet rendje"

– mesélte az énekes, majd azt is hozzátette, vágyik még a szerelemre.

„Amikor állok a közönségemmel szemben akkor én mindenki Gergely Robija vagyok. Hogy leszek-e csak egyvalakié, aki számomra is az egyetlen, abban csak reménykedni tudok. De ha én nem is, a dal, az Emmanuelle örök."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.