Exatlon Hungary Szabó Franciska utazás Exatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mexikóból jelentkezett be Szabó Franciska.

Elképesztő videót osztott meg az Exatlon Exatlon Hungary egykori szexi Bajnoka. Franci Mexikóba utazott, mert úgy érezte, hogy ki kell pihennie az elmúlt hónapok fáradalmait.

Elárulta, hogy nem csak a nyaralás a célja, hiszen nemrégiben kiderült, hogy egy meglehetősen komoly egészségügyi problémával kell szembenéznie.

A gyönyörű versenyző az Exatlon Hungary harmadik évadának talán a legnagyobb közönségkedvence volt, azonban sérülése miatt az orvosok úgy gondolták, hogy a lány testi épségének biztonsága érdekében nem engedik, hogy folytassa a játékot - írta a Ripost.

@realfranci

##mexico##sharkdiving

♬ BICHOTA - KAROL G

"Muszáj volt, hogy kiszakadjak egy kicsit otthonról, ugyanis komolyabb egészségi problémákkal küzdök. Már az Exatlon során észrevehető volt nálam a súlygyarapodás, ráadásul miután kiestem, annyira sokkolta a testemet a sérülésem és a terheltség, hogy még tovább nőtt a súlyom. Kezelésbe kellett vennem ezt a dolgot, mert lelkiekben nagyon nehezen viselem. Egyedül jöttem ki ezért Mexikóba, így van több időm magamra. Cápák között úszkáltam ma. Kellett az adrenalin, de kevés volt."

– árulta el Franciska.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.