Embereket ment világszerte Csősz Bogi - ez most a célja

LifeTV -
India koronavírus Csősz Bogi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régóta igyekszik segíteni Csősz Bogi a szegényebb országokban élő embereken az ENSZ nagyköveteként. Most a koronavírus-járvány sújtotta Indiára fókuszál.

A luxusfeleség élete nem csak a csillogásról szól, Bogi ott segít ahol tud. Az ENSZ nagyköveteként gyakran igyekszek a harmadik világ terhein enyhíteni. Ezúttal India felé fordult a figyelme, hiszen ott most kritikus állapotok uralkodnak a járvány miatt.

Csősz Bogi Indiában igyekszik segíteni. LifeTV

„Kapcsolatban vagyok a nagykövetséggel, de még nem tudjuk, hogy mennyi és milyen segítség kell Indiába. Várjuk az információkat tőlük, de eléggé bonyolult az egész, még azt sem világos, hogyan tudunk majd beszállítani. Szeretnénk segíteni és elég sok maszk iránt is érdeklődtek, szóval most ezen dolgozunk gőzerővel az ENSZ-nél" – mesélte Bogi a Metropolnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.