Ez a legnagyobb szenvedélye Szorcsik Vikinek - bármit feladna érte

Forrás: Szorcsik Viki/Instagram -
turista utazás felfedezés Szorcsik Viki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szorcsik Viki mindene az utazás, inkább lemond más dolgokról, csak legyen pénze repülőjegyre. 

A bájos színésznő a Life TV-n Joshi Bharatnak mesélt arról, hogy neki az utazás, a különböző kultúrák megismerése jelenti az igazi feltöltődést.

"Sok barátom külföldön él, vendégül látnak, ilyenkor náluk vagyok, és olyan helyekre eljutok, ahová a turisták nem. Más szemszögből is látok egy országot. Nincs annyi pénzem, hogy elszórjam, így bármi mástól elvonom a pénzt, csak tudjak venni egy repülőjegyet. Nekem más pozitív energiára szükségem van, kell, hogy töltődjek" - magyarázta Viki.

Szorcsik Viki mindene az utazás Forrás: Szorcsik Viki/Instagram

Amerikába való utazása során kapott rá arra, hogy rendszeresen utazzon.

"Ha van időm és lehetőségem, megyek.

Ha a munka mellett kint tudsz lenni 1-2 hónapot, akkor tudsz belelátni az ottani életbe. Megismered a helyi kis árusokat, a nem turistáknak kitalált éttermeket, bérelsz egy robogót..

Nem vagyok otthonüllős, nem vagyok unatkozós fajta, mindig feltalálom magam. Március végén jöttem haza, tele vagyok élményekkel, de az emberből hamar elillan ez a dolog, pillanatok alatt el tud múlni a varázs. De tök jól vagyok most, jól érzem magam. Lett egy mini csivavám, nagyon pici, vele nagyon kell foglalkozni, nem lehet kivinni, leköti az időmet - de van is időm rá. Azért választottam kistestű állatot, mert könnyű szállítani, fel tudom vinni a repülőre" - mesélte Viki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.