Judy négy hónap alatt több mint tíz kilótól szabadult meg: most elárulta fogyása titkát

Judy diéta fogyás életmódváltás titok sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Groovehouse énekesnője, Judy négy hónap alatt több mint tíz kilótól szabadult meg, most pedig elárulta, mi áll fogyásának hátterében.

Judy hosszú évek óta küzd azzal, hogy nyáron bikinit húzzon, ugyanis túlsúlya miatt nem érezte komfortosan magát lenge öltözetben. Ennek már vége, ugyanis hihetetlen fogyása óta már nem szégyelli testét a strandon sem, sőt, nagyon büszke arra, amit elért.

"Szégyenlős típus vagyok, nem nagyon járok strandra, szerintem évek óta nem voltam még a Balcsinál sem, maximum a kertünkbe merészkedtem ki fürdőruhában. Külföldön ugyan strandoltam, az igazság azonban az, hogy kevesen láttak eddig lenge öltözékben, mert rendkívül zavarba hoz. Úgy érzem, a férjemnek is igénye, hogy jól mutassak mellette, de az is lehet, hogy valójában inkább az én belső szükségletem. Sokan azt mondják, túl a negyvenen és egy gyereken egy nő ne mutogassa magát, de szerintem ezek az emberek csak irigyek" - mondta Judy a Blikknek.

Judy 10 kilótól szabadult meg Forrás: Istvan Bielik/Istvan Bielik

– magyarázta az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.