Csúnyán betámadták a rajongói Radics Gigit - az énekesnő keményen visszaszólt

támadás ruha kislánya reggeli Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Radics Gigi nem tűrte tovább szó nélkül a negatív, támadó kommenteket, Instagram-oldalán fakadt ki az énekesnő. 

A bájos édesanyánál és énekesnőnél azután telt be a pohár, hogy szombaton közzétett egy fotót a Facenook-oldalán. A képen a kislányának készít reggelit, néhány kommentelő viszont abba kötött bele, hogy az Gigi milyen ruhában teszi mindezt.

"Mindezt nyakig sminkbe és kiöltözve...mindenki így főz otthon" - írta az egyik rosszindulatú kommentelő.

Az énekesnő azonban a bejegyzésében hozzátette, hogy a reggeli készítés után főpróbára siet, ezért is csípte ki magát, hiszen jövő héten már koncerteket fog adni.

Gigi azonban nem hagyta szó nélkül a negatív megjegyzést és Instagram-oldalán fakadt ki.

"Látom a Facebook oldalamon, milyen kommentháborúk indultak azzal kapcsolatban, hogy miért öltöztem ki, miközben készítettem a kislányom reggelijét.

Világosan leírtam a posztban, hogy főpróbára indultam, azután nem sokkal. Csak kicsit figyelmesebben kellene olvasni kedves divatszakértők, sminktanácsadók és zenei producerek. Legyen szó reklámról, vagy nem reklámról, azt gondolom senkire sem tartozik, hogy miért és mennyiért reklámozok valamit, hozzá kell tennem minden nagyképűség nélkül, hogy én megdolgoztam mindenemért, amim van. Senkitől sem kaptam ingyen a sorsomat én sem.

Ráadásul csak akkor vállalok el együttműködést, ha 100%-ig hiszek az éppen adott termékben.

Na de mindegy is nem magyarázkodni jöttem, csak szerettem volna leírni a véleményemet erről a sok unatkozó, rosszindulatú, otthon ülő elemző csapatról. Ez valószínűleg a jövőben sem fog megváltozni, mert ők tudják mit, hogyan kellene csinálnom a magánéletben és a karrieremben egyaránt.

Na lehet elemezni kedves szakértő csapat, hogy miért ebben a virágmintás pizsamában mentem fotózkodni, miért göndör a hajam és miért ülök egy zöld terület közepén. Na legyen szép napja mindenkinek! Puszi nektek" - olvasható a gyönyörű anyuka bejegyzése.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.