Nem kímélte a műsorvezetőket Bochkor Gábor, kemény kritikával illette kollégáit. A sztárt a bugyuta kérdéseik idegesítik borzasztóan.

Bochkor Gábor nem arról híres, hogy visszafogottan fogalmazza meg a kritikáit. A műsorvezetőnek ami a szívén, az a száján. Így történt ez a napokban is, amikor a Retro Rádió adásában fogalmazta meg cseppet sem kíméletesen a véleményét a két kereskedelmi csatorna egy-egy műsorvezetőjéről.

Bochkor Gábor nem kímélte a műsorvezetőket.Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt

„...Fókusz Béla vagy nem tudom, hogy hívják ezeket, akik a Fókusz konferálják, kivéve Barabás Évit, mert őt imádom. És azok mondanak valamilyen teljesen sületlenséget, én akkor minden rokonát felsorolom, elküldöm az anyjába. Jaj, de érdekes kérdés, tényleg ezt sikerült? Délután 4 óta bent vagy és este 8-ig ezt a kérdést sikerült kitalálni? Így beszélek, közben vágom a póréhagymát" – mondta Bochi, aki azonban még a saját kollégáit sem hagyta ki, Nyerges Izáról és Dénes Tamásról is elmondta a véleményét.

„Meg egyébként, ha szerdánként délután három után bekapcsolod a Dénes Tomit, egy órán belül tuti, hogy rövid szoknyás csajokról beszél, hogy azt milyen jó nézni"