Csak sörözni ugrott le az apa, órákkal később Mallorcán ébredt

Forrás: Shutterstock -
sörözés Mallorca apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Munka után lazításképp kiugrott egy korsó sörre az apuka, majd Mallorcán ébredt.

A 27 éves Alun Griffiths csupán egy korsó sört akart inni kollégájával, de olyan jól érezték magukat, hogy eldöntötték, megnézik, mi van máshol, a világ melyik pontjára juthatnának el. Ezzel a lendülettel taxiba ültek, és elindultak a repülőtér felé. Felszálltak egy járatra, majd elaludtak. Amikor pedig felébredtek, azt sem tudták pontosan, hogy hol vannak. "Olaszországban is van Palma, így nem tudtuk, hogy Spanyolországba vagy Olaszországba megyünk" - mondta a walesi férfi.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Végül kiderült, hogy Spanyolországban vannak, így belevetették magukat a mallorcai éjszakába. Ugyan a felesége kereste Alunt azzal, hogy kész az étel, ő közölte vele, hogy még néhány napig biztosan nem megy haza. Hajnalig ittak, majd másnap folytatták egy óra alvás után - írja a Metro.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.