A Marsi-Palik házaspár válása: ekkor törhetett meg a kapcsolatuk

Forrás: TV2 -
Palik László válás Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bombaként robbant a hír, hogy válik a Marsi-Palik házaspár. A hírek szerint Anikó a férje után utazott Dominikára a válási papírokkal. A barátai féltik a híradóst, elmondták, szerintük mikor keletekezett törés a tökéletesnek hitt kapcsolatban.

"Nem tett jót a kapcsolatuknak, hogy hosszú hónapokat külön töltöttek. Tulajdonképpen, amikor Anikó elvállalta a Tények műsorvezetői feladatait, akkor még nem számolták fel teljesen a kinti életüket. Laci a gyerekekkel Mallorcán maradt, Anikó pedig rengeteget ingázott. Aztán hazaköltöztek, de akkor Laci kapott olyan feladatot, ami hónapokra elszólította családjától. Melyik házasságnak tenne ez jót? Anikó megunta. Féltjük őt, mert mentálisan nincs rendben, sok volt neki az elmúlt időszak, Laci Pedig makacs, ritkán enged az igazából. Bár Anikó mindenképpen válni akar, bízom benne, hogy rendeződik kettejük kapcsolata, és sikerül tiszta lappal kezdeni mindent. De az biztos, hogy ez nem fog menni egyik napról a másikra, mint ahogy a kapcsolatuk sem napok alatt ment tönkre" - mondta a házaspár egy közeli ismerőse a Hot! magazinnak.

Palik László és Marsi Anikó Forrás: TV2

Az biztos, hogy Marsi Anikó korábban nem tudta volna elképzelni, hogy férjével különmenjenek. Így nyilatkozott:
"Néha borzasztó nehéz elviselni egymást. De ha nagyon őszinte vagyok, zsigerből érzem, hogy mi már együtt maradunk. Nem tudok olyant elképzelni, hogy bármi vagy bárki közénk állna. Erős, masszív alapokon áll a kapcsolatunk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.