Igazi nőcsábász volt Koncz Gábor, és még mindig nagy rajongója a gyengébbik nemnek, akik szintén nagyon szerették a színészt. Egyetlen nő volt, akit nem kapott meg, az ő visszautasítása még mindig fájdalmas a színész számára.

Koncz Gábort egykor csokorban várták a hölgyek, a színjátszás mellett a hódítás is lételeme volt. Nős kollégái irigykedtek is rá rendesen, amikor mindig újabb és újabb csinos hölggyel mulatott. 

Koncz Gábor egyetlen nőt nem kapott meg életébenForrás: konczgabor.hu

"Egyet kinéztem magamnak, és azt  megszereztem. Előadás után mindig bementünk a Fészek Klubba, ahol már vártak minket a táncosnők, kolléganők. Lehetett választani. Kiléptem a színházból, csokorban vártak a szőke csajok" - mondta a Story Magazinnak Koncz Gábor, aki minden nőre emlékszik, de legfőképp arra, aki visszautasította. "Nem árulom el a nevét, de azóta is rá gondolok" - mondta, aki a lányai udvarlóit nagyon szigorúan ellenőrizte. Csak minőségi férfiakat engedtem közel hozzájuk, csakúgy, ahogy én is mindig minőségi nőket választottam" - árulta el Koncz Gábor. 

"A végrendeletemet ugyan már megírtam, és aa síromat is kijelöltem. Ahhoz ragaszkodom, hogy állva, emelt fővel temessenek el" - árulta el.