Meglett az ötöslottó főnyereményének nyertese, elárulta, mire költi a milliárdokat

Forrás: MTI/Mónus Márton -
Ötöslottó lottónyeremény lottónyertes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legutóbbi ötöslottó nyerőszámai egy szerencsés számára hatalmas változást hoztak. 

A nevét ugyan nem lehet tudni, egy névtelen kérdőívet kitöltött, amin elárulta, mire fogja fordítani a milliárdos nyereményét.

A névtelenül kitölthető kérdőív kitöltése nem kötelező, a nyertes mégis úgy döntött, megoszt magáról néhány információt, például a lottózási szokásairól és a pénzügyi terveiről. Így kiderült az is, mire költi a 2,8 milliárd forintnyi összeget, illetve, hogy ehhez szakértő segítségét is kérte – olvasható a Szerencsejáték Zrt. közleményében.

Forrás: MTI/Mónus Márton

A kérdőívből többek között kiderült, hogy bár évtizedek óta heti szinten lottózik, eddig még soha nem nyert nagyobb összeget. Rendszerint családtagjaival együtt játszik, így nem meglepő, hogy elsőként párjával osztotta meg a jó hírt, és a nyereményéből is elsősorban a szűkebb családja részesül majd. A nyertes állítása szerint mindig eltérő számokkal játszik, és ezúttal is véletlenszerűen választotta ki mind az öt számot. A kitöltött szelvényt Budapesten adta fel.

A nyereményéről internetes forrásból értesült, arra a kérdésre pedig, hogy mire fogja költeni, több választ is megadott. Ezek között szerepeltek a tárgyi javak, így például az autó és a lakás vásárlás, de a befektetési szándékát szintén feltüntette a válaszaiban. Életvitelében, családi, valamint baráti kapcsolataiban nem tart drasztikus változástól, ugyanakkor pénzügyi tudatosságra vall, hogy tervezi igénybe venni pénzügyi szakember segítségét.

A nyertes jövedelmi helyzetét - a telitalálatot megelőzőleg - úgy írta le, hogy a megfelelő beosztással családja kijött a havi keresetből. Válaszában azt is kijelentette, hogy folytatni kívánja a lottózást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.