Majdnem rémálom lett Liptai Claudia esküvőjéből: "Fohászkodtam az égiekhez"

Forrás: Pataki Ádám / Instagram -
esküvő vihar Pataki Ádám cukrász Liptai Claudia villám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy mi is megírtuk, Liptai Claudia és Pataki Ádám a hétvégén ünnepelték 3. házassági évfordulójukat, mely kapcsán a cukrász csodálatosan romantikus vacsorával lepte meg kedvesét.

Claudia és Ádám immáron 6 éve nagyon boldogok egymással, de azt utólag belátják, hogy az esküvő napján próbára tette őket az élet, Claudia még sírva is fakadt.

- írta a Bors a 95.8 Sláger FM interjúja alapján.

Liptai Claudia és Pataki Ádám Forrás: Pataki Ádám / Instagram

A helyzet azonban nem lett jobb, sőt, még a lagzi helyszínét is át kellett rakni, mert mindenhol állt a víz. A kegyelemdöfést az adta meg, amikor még abba a faházba is becsapott a villám, ahol Claudia készülődött. Szerencsére nagy baj nem történt, az eső pedig csodák csodájára elállt az esküvő kezdete előtt.

- tette hozzá Pataki Ádám, akit Claudia sok mindenért csodál, de legfőképp azért, mert a cukrász rendkívül kitartó, ha fogyókúráról van szó, míg a színésznőnek semmi önuralma nincs, ha kilókról van szó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.