"Sok idióta, vakon botorkáló, rosszindulatú fanyalgó" - Rubint Réka kiosztotta a rosszindulatú kommentelőket

párkacsolat Rubint Réka Schobert Norbert edzés sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka kiakadt, mivel hazugsággal vádolták meg a férjét.

Rubint Réka megvédte férjét, Schobert Norbit, aki nemrég egy sikersztorit osztott meg a közösségi oldalán. A történet azonban nem egészen olyan fogadtatást kapott, amit várt volna. A fitness guru 1 év alatt 100 kilótól szabadította meg Rácz Gézát, aki az ország egyik legkövérebb tinédzere volt. A fiatal fiú kemény küzdelemmel és Norbi segítségével végül leadta az egy mázsát. A sikerhez nem mindenki gratulált, és többen azzal vádolták meg Norbit, hogy jóval kevesebb kilóról van szó, ez az egész pedig csak egy átverés.

Rubint Réka kiosztotta a rosszindulatú és bántó kommentelőket, akik szerinte vagy lépjenek ki a sötétségből a fényre és ismerjék el a másikat, vagy pedig maradjanak csendben.

"Géza egészségügyi állapota eddig a mozgást nem tette lehetővé. Olvasom megint a sok idióta, vakon botorkáló, rosszindulatú fanyalgót Norbi és Géza oldalán, hogy semmit nem fogyott.Hát persze! Semmit! Csak!!! 100! kilòt! Ilyenkor mindig rájövök, hogy az ilyen korlátolt embereknek mennyire nehéz lenne 1x kilépni a sötétségből a fényre és tiszta szívből elismerni, támogatni a másikat. Vagy egyszerűen csak csendben maradni! Sebaj! Géza és Norbi teszik tovább dolgukat és jöhet a következő 100-as" - írta Réka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.