Törőcsik Mari szomszédja kitálalt: így élt a színésznő nevelt fiával

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Velem nevelt fia falu Törőcsik Mari
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Törőcsik Mari egykori szomszédja elárulta, a színésznő nevelt fia, Son családjával együtt visszatért Velembe, ahol felnőtt.

Két hónapja hunyt el a legendás színésznő, Törőcsik Marit azóta gyászolja az ország. A színésznő Velemben élt, köztudottan imádta a kis falut. Itt nevelte fel a Vietnámból elhozott kisfiút, Sont. A színésznő szomszédja elárulta, ő maga is sokat vigyázott rá.

„A gyerekeim vele együtt nőttek fel. Ez az egész kert egy hatalmas játszótér volt számukra, itt folyton nyolc-tíz apróság rohangált" - árulta el az asszony a Story Magazinnak. Azt is hozzátette, a kisfiúnak akkoriban voltak gondjai a nyelvvel, ma már viszont beszél magyarul.

Törőcsik Mari fia újra Velemben él a családjával. Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Úgy tűnik, Son felnőttként is ragaszkodik a kis faluhoz, hiszen kiderült, néhány éve a legnagyobb titokban visszaköltözött.

„Sont mégis visszahúzta a szíve, hiszen gyerekkora óta itt élt, ide vágyott vissza. Nem egyedül érkezett, jött vele a felesége és a kislánya, Zsófi is. Nem messze innen vett egy romos házat, amit lebontott, és újat építtetett a helyére. Nagy kertje van nyulakkal, fácánokkal, tyúkokkal" – árulta el a szomszéd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.