Dögös rajongó szaladt be a Belgium–Finnország meccsre: ezért tüntetett

Forrás: Getty Images -
focimeccs foci Eb 2021 rajongó kriptovaluta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Belgium–Finnország meccset egy kis incidens zavarta meg: egy fürdőruhára vetkőzött csinos orosz hölgy szaladt be a pályára.

A dögös rajongó "WTF coin" feliratú fürdőruhát viselt, mellyel a kriptovaluta használata mellett tüntetett. Bár a hölgy majdnem a felezővonalig jutott, akcióját hamar megállította a biztonsági személyzet. Az bizonyos, hogy lesznek következményei tettének, valószínűleg pár hetes börtönbüntetés vár majd rá - írta meg a The Sun.

Dögös rajongó szaladt be a Belgium–Finnország meccsre Forrás: Getty Images

Forrás: Getty Images

Nem ő volt az első csinos hölgy, aki egy focimeccs közben a pályára szaladt. 2019-ben egy népszerű influenszer, Kinsey Wolanski zavarta meg a Bajnokok Ligájának döntőjét. A lánynak pillanatok alatt megnőtt a követői száma, később azonban nyomtalanul eltűnt a fiókja az Instagramról.

Egy helyen minden, ami foci Eb!

Szeretnél naprakész lenni, tudni mindenről, ami a mérkőzésekkel kapcsolatos? Szívesen olvasnál extra érdekességeket a kedvenc játékosaidról, csapatodról? Akkor kattints az Origo Foci Eb oldalára, hogy ne maradj le semmiről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.