Harryvel való kapcsolatáról vallott Meghan: megható titkot tárt fel a múltból

Forrás: AFP/Saeed Khan -
Születés házasság Meghan Markle szülés család titok Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Június 8-án jelent meg Meghan Markle első könyve, A pad, ami egy gyermekeknek szóló, képekkel illuszrált mű. A könyv az apaságról szól, tartalmát pedig maga a herceg ihlette.

Meghan Markle könyvével kapcsolatban most szívszorító titkot tárt fel a múltból.

– emlékezett vissza Meghan, aki Archie születése előtt néhány hónappal írt egy megható verset férjének, és a történet ebből indult.

Meghan a vers megírása után készített egy padot, és eldöntötte, belegravíroztatja a verset, amelyet azok a bensőséges pillanatok inspiráltak, amikor Harry és Archie kettesben voltak.

Meghan Markle népszerű könyvét Harry herceg és Archie kapcsolata inspirálta. Forrás: AFP/Saeed Khan

A Pad című könyv apák és fiúk sokféle csoportját mutatja be, akik a béke és elmélkedés, bizalom és hit, felfedezés és tanulás, valamint tartós kényelem pillanatait osztják meg egymással - írja a könyv kiadója.

A könyvhez szükséges illusztrációt Christian Robinson készítette lágy akvarelltechnikával, és két hét után elérte az első helyet a New York Times képes gyerekkönyveinek bestsellerlistáján -írja az npr.org.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.