Megható posztban búcsúzik a színésznő a Jóban Rosszbantól

búcsú színésznő Jóban Rosszban sorozat megható Végh Judit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véget ér a Jóban Rosszban, amit a nézők is sajnálnak, de a sorozatban szereplő színészek számára is óriási trauma. A legtöbben úgy érzik, mint ha a családjuktól kellene búcsút venniük.

Végh Judit színésznő életében nagyon meghatározó szerepet töltött be a Jóban Rosszban: Steiner doktornő szerepével lett országosan ismert, a kezdetektől forgat. Nem titkolja, hogy a kollégái és a stáb annyira a szívéhez nőttek az évek alatt, hogy most úgy érzi, mintha kitépnének egy darabot a lelkéből.

A színésznő, nem sokáig tudta magába tartani a bánatát, közösségi oldalán, könnyeivel küszködve egy megható posztban vett örök búcsút Csillagkúttól.

"Itt nőttem fel - Csillagkúton.Senki nem értheti, nem tudhatja, milyen kötelék van köztünk, csak aki a részese volt.A családom vagytok!"

- írta Judit a képe alá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.