Végleg leszámolt az alkohollal Klapka György fia: "A tömény alkoholtól megszabadultam, saját erőből"

Forrás: TV2 -
Klapka Dennis Klapka György új életet kezdeni alkoholizmus alkoholprobléma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Klapka Dennis fiatalon veszítette el szüleit és bár édesapjától milliós vagyont örökölt, a szülői szeretetet nem pótolhatja semmi.

Többször is írtunk róla, hogy Klapka György fiának átok volt a milliós örökség, az őt körülvevő barátok ugyanis sokszor csak lehúzták anyagilag, kihasználták, majd odébbálltak. A fiút ez annyira megviselte, hogy depresszióval küzdött és egy idő után az alkoholhoz nyúlt.

- mesélte Dennis a Blikknek, aki közben arra is rájött, hogy rossz irányba megy az élete, de még nem késő változtatni. Elkezdett egészségesebb ételeket enni, megszabadult a tömény alkoholtól és még a legnagyobb paranoiáját is leküzdötte, a félelmét a fogorvostól.

Klapka György fia, Dennis szeretne új életet kezdeni: "Szeretnék visszamenni dolgozni, letenni magamnak valamit az asztalra" Forrás: TV2

Dennis most pozitívan tekint a jövőbe, szeretne visszamenni dolgozni, hogy a saját keresetét tudja elkölteni és szeretne önerőből letenni valamit az asztalra.

- bizakodika néhai üzletember fia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.