Klapka György árván maradt fia, Dennis: "Valaki végezzen velem!"

Forrás: TV2 -
Klapka Dennis betegség epilepszia Klapka György egészségügyi gondok egészség lehúzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Klapka György fia, Dennis közösségi oldalán bírálta azokat a "barátokat", akik lehúzták őt pénzzel az elmúlt időszakban.

Klapka György 2017-ben halt meg, és bár sok hír szárnyra kelt mesés örökségével kapcsolatban, Klapka fia, Dennis rácáfolt a mesékre. Bár a fiú milliókat örökölt apjától, ma is albérletben él, legalábbis korábban ezt nyilatkozta a Hiteles Híreknek.

Dennis sok emberben csalódott az utóbbi években, apja halálának hírére ugyanis sokan megjelentek körülötte, ő pedig jóhíszeműen osztogatta a kölcsönöket.

A fiúnál most betelt a pohár, és közösségi oldalán fakadt ki rosszakaróira, akik eltűntek a kölcsönadott pénzzel.

"Kb. 1.5 milliót adtam azoknak a barátoknak

akik már le sem szarnak, úgy, hogy nem kérnék sokat csak egy minimális törődést és annyi gerincet, hogy a megadott kölcsönt visszakapjam. de hát ez van. Sok ember csak egy gyáva féreg, akinek már nincs arra gerince hogy tartsa a szavát, csak sír a szája, ha baja van, és akkor kapóra jövök, mert a hülye Klapka gyereket miért nem lehetne kihasználni. Mondjuk most már tanultam ebből, csak azt sajnálom, hogy előbb nem sikerült."

-írja Dennis.

Aki tovább görget az árván maradt fiú oldalán, láthatja, hogy nevén is nevezi az egyik adóst, ügyvéddel fenyegetőzik, ráadásul végső elkeseredésében a halált is szóba hozza.

"Valaki végezzen velem, és vigye el a pénzemet, mert ezt az életet nem kértem!"

Dennist nemcsak lelki, de fizikai gondok is gyötrik: évek óta küzd epilepsziával, először 2009-ben kapott rohamot. A Ripostinformáció szerint a fiú a mai napig szedi gyógyszereit, epilepsziás rohamai miatt gyakran elesik és összetöri magát, így csoda, hogy eddig nem történt nagyobb baj.

Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.