Svédország megálmodta és megcsinálta: itt található a világ legnagyobb szabadtéri bárja

természet bár szabadtéri Stockholm Svédország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Svédország létrehozta a világ legnagyobb szabadtéri bárját, amit a természet vesz körül. 

Ki mondta, hogy a természetközeliséget nem lehet ötvözni az italozással, vagy a szórakozással? Svédországban létezik egy olyan bár, ahol bárki felfedezheti a természet kincseit, és saját magának készítheti el az italát.

Az Edible Country nevű, szabadtéri ínyenc étterem nagy sikere után Svédország megfelelőnek látta az időt, hogy megismételje a különleges élményt. A turisták és a helyiek az országban szétszórt 16 asztal közül választhatnak, és élvezhetik a világon egyedülálló élményt. Az ország különböző részeiről érkező szakértők a 100 millió hektáros, természetes éléskamrában található alapanyagok felhasználásával segítik a vendégeket a kedvenc italaik, koktéljaik elkészítésében -írja a travelo.

Nem csak "csináld magad" italok léteznek, de kész italok is rendelkezésre állnak, amelyeket úgy állítottak össze, hogy tükrözzék annak a régiónak a kövényvilágát, ahol az asztal található. Ezeken a helyszíneken mindenhol találhatók gyümölcsök, bogyók, zöldségek és forrásvíz is, csupán fel kell azokat kutatni, hogy egyedi italt keverhessenek ki maguknak. Ugye, milyen izgalmas?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.