Békefi Viki: "Jó lenne, ha hamarosan gyűrű kerülne az ujjamra"

Forrás: instagram.com/yaoufeng -
Feng Ya Ou Ferenc esküvő lánykérés Békefi Viki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Békefi Viki minden vágya, hogy szerelme, Feng Ya Ou megkérje a kezét. Ennek a minap hangot is adott. Az énekesnő barátnője esküvőjére volt hivatalos, ahol kedvesével közös fotók is készültek róla, az egyikhez pedig azt írta, sajnos, nem ő kapta el a menyasszonyi csokrot. 

"Egy hatéves kislány állt előttem, ha nem így történik, akkor én kapom el a csokrot. Hallottam is, ahogy a háttérben Ya Ou megjegyezte, hogy szerencsére ez most nem sikerült" - mesélte Viki, aki nem először beszél arról, hogy vágyik az esküvőre.

"Jó lenne, ha hamarosan gyűrű kerülne az ujjamra, persze nem ez és nem is a házasság határozza meg, hogy boldogok vagyunk-e együtt, hiszen tudjuk, hogy együtt fogjuk leélni az életünket. Egyébként már azelőtt, hogy egy párt alkottunk volna, viccből azt mondtam Ya Ou-nak, hogy: Egyszer el kell venned engem!" - mondta a Borsnak az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.