Mentő vitte el a próbáról Széphalmi Juliskát, a színpadon esett össze

baleset Széphalmi Juliska Szegedi Szabadtéri Játékok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sürgősségin kötött ki Széphalmi Juliska: a a Jézus Krisztus Szupersztár című darab nyilvános próbáján kiugrott a térde.

Széphalmi Juliska a színpadon esett össze, amikor rosszul lépett és kiugrott a térde. mentővel vitték kórházba.

"Elkezdődött a nyilvános főpróba, koncentráltan lement az első felvonás, aztán a második végén a szupersztár számban egyszer csak letapadt a cipőm egy fordulásnál, kiugrott a térdem és a földön találtam magamat. Nem tudtam megmozdulni, úgy húzott ki egy kollégám a színpadról. Aztán elvitt a mentő, röntgen, nem szakadt el, nem tört le csont, viszont ahhoz, hogy kiderüljön, mi is van belül, szakrendelésre kell mennem. Furcsa állapot. Nem tudom mozgatni a lábam, nagyon lassan tudok csak bicegni. (...) Nem tudom még hogyan tovább. Hétfőn megyek egy szuper dokihoz, ahol majd minden kiderül. Addig is türelem! " - mesélte el a történteket a közösségi oldalán a táncművész, akit a Szegedi Szabatéri Játékok színpadán láthatnak a nézők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.