Itt piheni ki családjával a foci Eb fáradalmait Cristiano Ronaldo - Fotó

Forrás: AFP/Marco Bertorello -
Cristiano Ronaldo focista sztár Eb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A portugál válogatott az Európa-bajnokság negyeddöntőjében búcsúzott Belgium ellen. Azóta a játékosok a jól megérdemelt vakációjukat töltik, mielőtt elkezdődne a következő szezon. 

Cristiano Ronaldo vasárnap osztotta meg követőivel ezt a képet, amelyen egy jachton piheni családja körében.

A képből nem teljesen derül ki, de ez valószínűleg az a luxusjacht lehet, amit Ronaldo 2020-ban vett 7 millió dollárért, amivel megünnepelte az olasz bajnoki címet - írja a Blikk.

Forrás: AFP/Marco Bertorello

A jacht 27 méteres - amely öt hálófülkével, hat fürdőszobával, két társalsgóbal és egy nagyon modern konyha-étkezővel rendelkezik, és az olaszországi viareggiói Azimut-Benetti hajógyárakban épült.

Egy helyen minden, ami foci Eb!

Szeretnél naprakész lenni, tudni mindenről, ami a mérkőzésekkel kapcsolatos? Szívesen olvasnál extra érdekességeket a kedvenc játékosaidról, csapatodról? Akkor kattints az Origo Foci Eb oldalára, hogy ne maradj le semmiről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.