Irigy Hónaljmirigy zene Ambrus Zoltán koncert zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két éve már, hogy nincs köztünk az Irigy Hónaljmirigy egyik alapítója, Ambrus Zoltán. A zenekar nemcsak az évfordulón emlékezik meg az 53 évesen elhunyt gitárosról, de szinte az összes fellépés előtt adóznak az emléke előtt. 

Ambrus Zoltán fia, Gábor szintén zenész lett, és egyik legkedvesebb emléke édesapjáról az, amikor ők ketten együtt zenéltek. Gábor rengeteg tanácsot kapott édesapjától, a közös zenélésekre mindig jó szívvel emlékszik vissza. A rajongók mind a mai napig sokszor osztanak meg képeket, videókat a tragikusan elhunyt zenészről - írja a Blikk.

Ambrus Zoltánra emlékeznek zenésztrásai

Az ünnepek, évfordulók mindig feltépik a régi sebeket, de Ambrus Zoltán szerettei most már csak a szépre próbálnak emlékezni.

Ambrus Zoltán zenésztársai, Sipos Tamás és Varga győző elárulták, hogy szívükben az évek múlásával sem enyhül a fájdalom, de most jutottak el oda, hogy próbálnak a pozizít dolgokra emlékezni, a közös élményeket együtt elevenítik fel. A zenekar tagjai szinte minden fellépésen megemlékeznek Ambrus Zoltánról, akivel kapcsolatosan sokszor az az érzésük, mintha ott állna velük együtt a színpadon. Varga Győző és Sipos Tamás kapcsolata nem szakadt meg a zenész családjával sem, olykor közös programokat is szerveznek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.