Gesztesi Károly titkos szerelme teljesen összetört: zokogva rogyott a sírkőre

összetört Gesztesi Károly sírkő temető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zokogva rogyott Gesztesi Károly sírkövére lelki társa. A temetőbe barátnője kísérte el a nőt.

Az utóbbi időben derült ki, hogy elkészült a tavaly 56 éves korában, tragikus hirtelenséggel elhunyt Gesztesi Károly síremléke. Az elhunyt színész titkos szerelme és lelki társa, Mattesz Csilla csak a sajtóból értesült a hírről, de azonnal ki is látogatott a temetőbe.

"Én is csak a sajtóból értesültem arról, hogy kész lett a sírkő. Nem vagyok rossz viszonyban a családdal, de nem tartjuk a kapcsolatot..." – nyilatkozta a Sorry! magazinnak Csilla.

Gesztesi Károly tavaly januárban hunyt el. Fotó / Mediaworks

Az asszony nem tudta magában tartani az érzelmeit, és zokogva rogyott Gesztesi sírkövére. A temetőben tett látogatásról a következő gondolatokat mesélte: Szerettem volna élőben is megnézni a síremléket. Az egyik barátnőm kísért ki, ő vezette az autót az odavezető úton, mert én nem éreztem magamban elég erőt ehhez. Remegtek a lábaim, amikor sétáltunk a temetőbe, belé kapaszkodtam. Zokogva borultam a sírjára, érzelmileg nagyon felkavart ez az egész. (...)

Csilla elárulta, hogy álmában minden héten találkozik az elhunyt színésszel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.