Hoppá! Augusztusban Füredre várják a királynőt!

augusztus választás Balatonfüred szépségkirálynő királynő szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén augusztus 13-án rendezik meg a Miss Balatont, így a nyár utolsó hónapjában a női szépségé lesz a főszerep Balatonfüreden. Az eseményen a lányok mentorai is részt vesznek, így jelen lesz többek között Epres Panni, Horváth Éva, Dukai Regina, Gelencsér Tímea és Iszak Eszti is.

A Miss Balaton filozófiája a szépség, a nőiesség megélése könnyed nyári köntösbe csomagolva, így ebben a szellemben született meg az idei gálaest tematikája is. Az ismert felkészítő csapat, a mentorok és korábbi versenyzők összetartó közösségén túl prominens vendégeket várnak és parádés fellépőket ígérnek a szervezők a balatonfüredi eseményre.

Az augusztus 13-i Miss Balatonra hivatalosak a különleges szépségű lányok mentorai is, így az eseményre érkezik majd Epres Panni, Horváth Éva, Dukai Regina, Gelencsér Tímea és Iszak Eszti is. Forrás: Red Lemon

Gelencsér Timi hozzátette, hogy igazi kiváltság ennek a nagy családnak a tagja lenni. „Ez egy különleges est lesz számomra, igazából a nyár csúcspontja, amikor mindannyian összejövünk, jól érezzük magunkat és egy kicsit megünnepeljük, hogy mind a Miss Balaton csapatához tartozunk!"

A Miss Balaton filozófiája a folytonos megújulás, a fiatalság és szépség megélése. Forrás: Red Lemon

Ezt erősítette meg Balogh Eleni is, a Miss Balaton 2019-es győztese, aki a pandémia előidézte helyzet miatt immár második éve viseli a koronát. „A Miss Balaton az egész életemet megváltoztatta, hozzáadott a személyiségemhez, a verseny által új lehetőségekhez jutottam. Legyen akár egy esemény, akár munka, vagy csak a többiekkel való találkozás, mindig feltölt és inspirál arra, hogy jobb legyek. A kitartás, az akarat, az alázat, amit itt tanultam, örökre az életem része lesz" – vallotta be a sugárzó szépségű királynő, aki szintén nagyon várja az augusztus 13-i gálaeseményt.

A közelgő gálaestről és az összetartó Miss Balaton csapatról, a nyár történéseiről meséltek a mentorok és felkészítők, valamint a regnáló királynő. A videó linkje ide kattintva érhető el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.