Pumped Gabo a minap edzés közben írt posztot közösségi oldalára, ugyanis épp hat éve annak, hogy a Balaton Soundnak köszönhetően megismerte az ország.

Július 8-án volt pontosan hat éve annak, hogy az egész ország megismerte Pumped Gabót, aki a Balaton Soundon egyedi, karakteres táncával tűnt ki a tömegből. Gabo azóta szerepelt külföldi valóság showban,  láthattuk anyaszült meztelenül,  de a Doktor Balaton című sorozatban is szerepet kapott, így bátran kijelenthetjük, hogy reflektorfényben éli életét.

Az izmos celeb most Insragram-oldalán vallott érzéseiről és arról, hogy hogyan élte meg azt az időszakot, amikor egy nap alatt megismerte az ország.

"Napra pontosan 6 éve történt, így éltem meg azt az időszakot; Sokan a mai napig nem értik, nem tudják, azok az álmok amiket jó érzéssel dédelgetsz, folyamatosan teszel érte, azok valósággá válnak. Hogy mit, mekkorát tudsz álmodni az rajtad múlik. Nekem akkoriban az volt az álmom hogy olyan legyek mint ő. Zyzz. Emlékszem aznap minden tökéletes volt, a Soundos forma összejött, lóvé volt a zsebben, webcamoztam. Jó vibeon voltam. A videó a 0. napon történt, nem tudtam hogy rögzítenek. Vihar, szél, eső, visszamentünk a szállásra pár órára. Aztán ahogy elmúlt a vihar, este visszamentünk a Soundra, már odajöttek az emberek, fotózkodtak velem, nem értettem. Akkor küldték nekem többen is a cikket. Belemerültem a komment olvasásba, több ezren TÖBB EZREN oltottak szét, nagyon rosszindulatúan, bárcsak megdögölnék és hasonlók (...) Ezek után nehéz volt, sok barátom elfordult tőlem, anyámhoz nem mentem haza fél évig mert égett a pofám. De úgy tűnt hogy ez a gyúrós hülyegyerek karakter jót ment, több tv-s, reklám megkeresésem volt, mindenhol ez tűnt a jónak, ezért csináltam, felültem a hullámra. Sok hibát elkövettem amik után mindig jól rábasztam, tanultam belőle és csináltam máshogy, mindig reménykedtem a jóban. Van bennem egy erős érzés hogy nekem jár a jó, a több, mert egy jó ember vagyok és megérdemlem (...)

-olvasható Gabó posztjában, ami teljes egészében a hat évvel ezelőtt készült fotó mellett olvasható el. Az őszinte bejegyzést már több mint 17 000-en kedvelték, és olyan hírességek írtak alá sokat mondó szívecskéket, mint Kiss Ramóna, Lakatos Márk és Peller Mariann.