"Nekem jár a jó, mert egy jó ember vagyok" - Pumped Gabót hat évvel ezelőtt ismerte meg az ország

Balaton Sound fesztivál ismertség emlék Pumped Gabo emlékezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pumped Gabo a minap edzés közben írt posztot közösségi oldalára, ugyanis épp hat éve annak, hogy a Balaton Soundnak köszönhetően megismerte az ország.

Július 8-án volt pontosan hat éve annak, hogy az egész ország megismerte Pumped Gabót, aki a Balaton Soundon egyedi, karakteres táncával tűnt ki a tömegből. Gabo azóta szerepelt külföldi valóság showban, láthattuk anyaszült meztelenül, de a Doktor Balaton című sorozatban is szerepet kapott, így bátran kijelenthetjük, hogy reflektorfényben éli életét.

Az izmos celeb most Insragram-oldalán vallott érzéseiről és arról, hogy hogyan élte meg azt az időszakot, amikor egy nap alatt megismerte az ország.

Van bennem egy erős érzés hogy nekem jár a jó, a több, mert egy jó ember vagyok és megérdemlem (...)

-olvasható Gabó posztjában, ami teljes egészében a hat évvel ezelőtt készült fotó mellett olvasható el. Az őszinte bejegyzést már több mint 17 000-en kedvelték, és olyan hírességek írtak alá sokat mondó szívecskéket, mint Kiss Ramóna, Lakatos Márk és Peller Mariann.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.