Berki Krisztián bíróság elé állt a büntetőfékezése miatt: szerinte a busz sofőrje agresszívan vezetett

Forrás: instagram.com/berkikrisztian -
büntetőfékezés Berki Mazsi bíróság sofőr Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is hírt adtunk korábban, Berki Krisztián 2018-ban okozott balesetet, amikor büntetőfékezett egy busz előtt, a járat pedig belehajtott az autójába.

Az idén közzétett videón jól látszik, hogy Berki vészfékezésre kényszerítette az autóbuszt, az ügyészség pedig két év hat hónap letöltendő börtön büntetést kért rá. Az üggyel kapcsolatban Berki azt nyilatkozta márciusban, hogy a busz fékezés nélkül hajtott bele.

Az ügy tárgyalása ma folytatódott: meghallgatják a vádlottat, a feleségét, Mazsit, aki közös gyermeküket hordja a szíve alatt, valamint a busz sofőrjét. Emellett a bíróságra várnak egy szakértőt is. A vádlott ezt mondta a bíróságon:

A Pünkösdfürdő utcánál tapasztaltam, hogy a busz jobbra indexel, lehúzódik, de nem engedte, hogy megelőzzem. Utólag tudtam meg, hogy szabálytalanul akartam előzni, ezt nem tudtam. Szerettem volna minél hamarabb túlesni az előzésen, úgy éreztem, hogy a sofőr nem szimpatizál... erőszakos, agresszív vezetési stílusa volt.

Megkezdődött Berki Krisztián tárgyalása. Forrás: instagram.com/berkikrisztian

Berki Kriszitán a bíró kérdésére elmondta, hogy korábban is előzött buszt, arra viszont nem tudott választ adni, miért tette ezt rendszeresen, mikor egy tábla és a záróvonal is azt jelzi, hogy tilos előzni - írja a Blikk.

Nos, Berki Krisztiánnak nem csak három évvel ezelőtti ügye miatt kell bíróságra járkálnia, de Hódi Pamela miatt is. A sztáranyuka épp a minap fakadt ki közösségi oldalán, és leírta követőinek, hányadán állnak most Berkivel, és hogy áll az ügyük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.