Borzalmas tragédia: amíg a szülők aludtak, a vérengző kutya megölte az 5 hetes csecsemőt

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság kutya csecsemő tragédia hal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amíg a kisfiú szülei aludtak, a kutyájuk többször földhöz vágta és megölte a csecsemőt.

Egy 5 hetes újszülött fiút vágott földhöz és ölte meg a család amerikai staffordshire terrier kutyája az ausztráliai Central Coastba - írta a Daily Mail.

A tragikus balesethez szinte azonnal riasztották a mentőket, akik próbálták újraéleszteni a csecsemőt, de nem jártak sikerrel. A szülők épp aludtak a támadás idején, így nem tudtak időben közbeavatkozni. Bár a támadásnak semmilyen előjele nem volt, a kerületi főfelügyelő elmondta, hogy nem ez volt az első támadása a kutyának, két héttel a tragédia előtt a szomszéd kutyáját is megtámadta, és hasonló módon végzett vele is.

Sajnos a kisfiú esete nem egyedi, a közelmúltban számoltunk be arról, hogy egy pitbull széttépett egy édesanyát, aki után két kisgyermek maradt félárván, Új-Zélandon pedig egy egynapos csecsemőt gyilkolt meg a család rottweilere.

Képünk illusztráció. Forrás: Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.