"Széthánytam mindent" Sáfrány Emese szülésélményéről vallott - Videó

Forrás: Sáfrány Emese/Instagram -
videó szülés bocsánatkérés Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sáfrány Emese és párja, Hornyák Ádám boldogsága határtalan, mióta megszületett kisfiúk, Nolen. Az újdonsült édesanya elmesélte, hogy szülés közben bizony voltak kellemetlen pillanatok, amelyekre Ádám nem biztos, hogy fel volt készülve. 

Sáfrány Emese a Mokkában mesélt szülésélményéről, illetve arról, hogy a kellemetlen szituációk ellenére sem bánta meg, hogy az apás szülés mellett döntöttek párjával.

"Én többször elnézést kértem tőle ilyen önkívületi állapotomban, hogy ne haragudj, hogy így kell látnod. Nyilván széthánytam mindent, történnek olyan dolgok, ami nem túl nőies helyzet vagy nem a legjobb formámban lát"

- magyarázta az édesanya.

A fentiek ellenére úgy érzi, hogy a közös élmény még jobban megerősítette a kapcsolatukat.

"Minket nagyon összehozott és főleg nekem az a tudat, hogy ilyen állapotban is számíthatok rá, amikor én ki vagyok szolgáltatva. Ő azt mondja, hogy neki nagyon jó élmény volt, nem hagyta volna ki így utólag sem, viszont nehéz volt neki az a része, hogy látta, hogy szenvedek és nem tud nekem segíteni"

- tette hozzá Emese.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.