Halála előtt sok időt töltött St. Lucia szigetén Amy Winehouse, ahol annyira közel került egy kislányhoz, hogy szerette volna örökbe fogadni. A most 20 éves lány azt állítja, hogy ő megmenthette volna a tragikus halált halt énekesnőt. 

A 20 éves Dannika Augustin, akit Amy Winehouse örökbe szeretett volna fogadni tragikus halála előtt,a máig napig minden nap gondol az énekes legendára és meg van győződve arról, hogy megmenthette volna az életét. 

 

Amikor eljött St Luciába, minden nap vele voltam. Lovagolni mentünk, vagy leültünk a villájában medence szélére. Játszottunk, nevettünk és vicces dolgokat csináltunk. Amy énekelt vagy zenélt, én pedig táncoltam mellette. Mindig átölelt, és sok szeretetet sugárzott felém. Lányomnak hívott, és elmondta, milyen imádnivaló vagyok. Tudom, hogy nagy hatással voltam Amy életére, mert amikor együtt voltunk, mindig tiszta volt és soha nem volt szomorú; nem volt részeg, nem drogozott, mert felelősségteljes akart lenni. Olyan jószívű ember volt... Meggyőződésem, hogy ha Londonba költöztem volna, meg tudtam volna menteni.  

- mesélte a lány a Mirror-nak.

Amy Winehouse örökbe akart fogadni egy kislányt, de halála miatt már nem került sor rá.Forrás: AFP/Ed Jones

Az énekesnő utolsó éveiben sok időt töltöttek együtt, Amy azt tervezte, hogy Londonba hozatja Dannikát és örökbe fogadja. A lány édesanyjával élt és komoly megélhetési gondokkal küzdött, míg az énekesnő a szárnyai alá nem vette. Amy állítólag már mozgósított ügyvédeket, hogy elindítsák az örökbefogadást, terveit azonban keresztülhúzta az alkoholmérgezés miatt hirtelen bekövetkezett halála

A ma már 20 éves lányról ITT tekintheted meg a fotókat.

Ez is érdekelhet: Így nézett ki Amy Winehouse utolsó, belgrádi koncertjén