Ő az egyetlen személy, aki megmenthette volna Amy Winehouse életét

Forrás: AFP/Ed Jones -
megmentés halál örökbefogadás Amy Winehouse
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halála előtt sok időt töltött St. Lucia szigetén Amy Winehouse, ahol annyira közel került egy kislányhoz, hogy szerette volna örökbe fogadni. A most 20 éves lány azt állítja, hogy ő megmenthette volna a tragikus halált halt énekesnőt. 

A 20 éves Dannika Augustin, akit Amy Winehouse örökbe szeretett volna fogadni tragikus halála előtt,a máig napig minden nap gondol az énekes legendára és meg van győződve arról, hogy megmenthette volna az életét.

- mesélte a lány a Mirror-nak.

Amy Winehouse örökbe akart fogadni egy kislányt, de halála miatt már nem került sor rá. Forrás: AFP/Ed Jones

Az énekesnő utolsó éveiben sok időt töltöttek együtt, Amy azt tervezte, hogy Londonba hozatja Dannikát és örökbe fogadja. A lány édesanyjával élt és komoly megélhetési gondokkal küzdött, míg az énekesnő a szárnyai alá nem vette. Amy állítólag már mozgósított ügyvédeket, hogy elindítsák az örökbefogadást, terveit azonban keresztülhúzta az alkoholmérgezés miatt hirtelen bekövetkezett halála.

A ma már 20 éves lányról ITT tekintheted meg a fotókat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.