Így ne hízz vissza nyaralás közben és után!

Forrás: -- -
diéta fogyás hízás nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyaralásig szinte sanyargattad magad, hogy szuperül mutass a bikiniben? Miért ne tennéd meg a minimumot, hogy ne jöjjön vissza az összes leadott plusz kiló azonnal?

A nyaralásra bomba formába hoztad magadat, de már a hazafelé vezető úton érzed, hogy a farmer sort már kényelmetlen?

Így ne hízz vissza nyaralás közben és után! Forrás: --

Íme három egyszerű tipp, miként ne hízz vissza se nyaralás közben, se utána:

  • Az all inclusive nem azt jelenti, hogy egyél annyit, amennyi beléd fér. Hiába fizettél többet azért, hogy egész nap ihass és ehess, ezt nem kell mindenáron kihasználnod. Amennyiben megéhezel a főétkezések közben, egyél hideg, natúr joghurtot, zöldségeket nyersen, ezek egyébként is jobban esnek a forróságban, mint egy főttétel.
  • Egyél kevesebbet. A svédasztalnál állva többféle ételt is megkívánsz? Egyél mindből, de csak keveset, így összességében olyan lesz, mintha egy nagy adagot ennél.
  • Víz, víz, víz. A cukros üdítők, és szirupos koktélok helyett inkább igyál minél több vizet. Ebben nincs kalória, de segít a hidratálásban. Amennyiben megkívánnál egy kis alkoholt, válassz a száraz italok közül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.