Sokkoló: kamerák előtt esett össze a Házasodna a gazda szereplője, mentőt kellett hívni hozzá

Forrás: RTL Klub -
mentő forgatás Házasodna a gazda elájult
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kamerák előtt esett össze Zoli gazda egyik választottja, mentőt kellett hívni hozzá.

A Házasodna a gazda című műsorban Zoli kegyéért küzdenek meg a hölgyek, akik közül az egyik jelentkező drámai pillanatokat okozott a forgatáson, amikor egyik pillanatról a másikra rosszul lett és elájult, mindezt forgatás közben.

A 23 éves Kata drámai pillanatokat okozott a forgatáson, amikor egyik pillanatról a másikra rosszul lett Forrás: RTL Klub

"Nagyon rosszul vagyok" - mondta a 23 éves Kata, mikor felállt, majd a következő pillanatban összeesett. Mint kiderült, az áruösszekészítőként dolgozó lány annyira elkezdett izgulni, vajon kiválasztja-e őt Zoli gazda, hogy rosszul lett a stressztől - írja a Blikk.

"Mindannyian azért vagyunk itt, hogy meghódítsuk a gazda szívét és aki mer, az nyer" - magyarázta az a fiatal lány, aki úgy tűnik,annyira szerette volna elnyerni a gazda szívét, hogy az izgalomtól a mentőben kötött ki.

Az áruösszekészítőként dolgozó lány annyira elkezdett izgulni, vajon kiválasztja-e őt Zoli gazda, hogy rosszul lett a stressztől Forrás: RTL Klub

Kedvese szeme láttára mentett életet Zsolt gazda Thaiföldön: egy fuldoklón segített

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.