Tavaly nobemberben derült ki, hogy Rácz Jenő és Gyuricza Dóra eljegyezték egymást, a pár hamarosan az esküvőt is megtartja. Ám még előtte sort kerítettek a lány- és legénybúcsúra.

Bár a séf legénybúcsújára még nem került sor, kedvese, Dóra már megtartotta a lánybúcsúját.

Nem szerettem volna petrezselymet árulni, idegen pasiktól elkérni a számukat, sőt, chippendale-showra sem vágytam. Ez a világ rendkívül távol áll tőlem, de ezt, hál' isten, ők is tudják rólam! – mesélte Rácz Jenő menyasszonya a Story magazinak.

Rácz Jenő és Gyuricz Dóra hamarosan összeházasodnakInstagram

A hölgyek már délelőtt tíz órakor twerkeltek, majd Ladánybenére mentek, ahol Dóri testvére már különleges kakaóval és vezetett meditációval várta őket. Egy olyan rituális táncra is sor került, ami bevonzza a szerelmet.

A pincérek csak ezután jelentek meg a pálinkáspoharakkal telerakott tálcákkal. A parti igazából csak ezután kezdődött, fogytak a koktélok, szólt a zene, amit mindenáron megpróbáltunk túlkiabálni, és megállás nélkül táncoltunk - mesélte a menyasszony, aki bár nagyon élvezte a lánybúcsút, közben is nagyon hiányzott neki párja, ami számára egyértelműen azt jelenti, hogy jól döntött.

„Ő életem szerelme, akit hamarosan már úgy hívhatok, hogy a férjem."