Komoly döntést hozott Edvin Marton és felesége, Adrienn. Két gyönyörű kisfiukkal elköltöznek Magyarországról.

Mindenkit meglepett a sztárpár döntése, amikor kiderült, hogy Edvin Marton és családja Indonéziába költözött. A rajongók többsége teljesen összeomlott a hír hallatán.

Elsőként Marton Adrienn adott hírt a nagy eseményről, Instagram-oldalán mondta el, hogy végleg Indonéziába, egészen pontosan Balira költöznek.

A magyar hegedűművész és zeneszerző azért döntött a kiköltözés mellett, mert szerelme a legutóbbi nyaraláskor annyira megszerette az ázsiai kultúrát, hogy alig akart hazajönni. Adrienn ekkor vetette fel férjének a remek ötletet, hogy mi lenne, ha Balira költöznének? Edvin gondolkodás nélkül igent mondott a gyönyörű Adriennek - írta a Blikk

 „Az autókat eladtuk, a házat még nem. De ha itt maradunk végleg, akkor azt is el fogjuk adni. Egyelőre Airbnbt béreltünk egy hónapra és most, ha már mindannyian kint vagyunk, akkor személyesen keresünk házat egy évre. Azt mindenképp szerettük volna élőben látni, mielőtt ilyen hosszú időre béreljük."– mesélte Adrienn, aki családjával a meseszép Cangguba fog költözni.