Ambrus Attila család találkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ambrus Attila szeretné rendezni édesanyjával a kapcsolatát, ugyanis ötven éve egyáltalán nem beszéltek egymással. Most azonban mindketten nyitottak a másik iránt, és szeretnék szorosabbra fűzni a kapcsolatukat.

Ambrus Attilát édesanyja másfél éves korában elhagyta, ami rányomta a bélyegét a férfi egész eddigi életére. Az évek alatt a köztük lévő szakadék egyre csak nőtt. A kislánya születése után és most, hogy úton van a második gyermeke, átértékelte a történteket és szeretne kibékülni az édesanyjával.

"Sok olyan dolog történt az elmúlt ötven évben, amit rendeznem kellett magamban, de mégiscsak az anyám, ő szült engem és mostanra megbocsátottam neki. Nyilván neki is van véleménye a viselkedésemmel kapcsolatban. Kétségkívül nagyon sokszor kihúztam nála a gyufát, gyerekként borzalmas dolgokat tettem, akkoriban valószínűleg belém szállt az ördög " – nyilatkozta a Borsnak a Viszkis.

Attila mindenképpen szeretné rendezni a viszonyát édesanyjával, így most azon dolgozik, hogy szorosabbra fűzze a viszonyt vele.

"Három héttel ezelőtt meglátogatott minket anyám. Nem töltött nálunk sok időt, csak két napot, de első alkalommal ennyi elég is volt. Elképesztő, hogy mennyi energiája van, 74 évesen a gyerekkel ugrált a trambulinon. Fel kell, hogy kössem a gatyámat, azért remélem, hogy valamennyire örököltem az ő genetikáját"

Ambrus Attila és felesége, Réka második gyermeküket várják TV2

"Körül-belül 300km távolságra lakunk egymástól, hiszen anyukám Erdélyben él. Ősszel szeretnénk meglátogatni őt, bár nem tudom, hogy a feleségem mennyire viseli majd jól az utazást. Jó lenne, ha megerősödne az unoka-nagymama közötti viszony, illetve szeretnék még beszélni vele az elmúlt évek dolgairól, mert keveset tudok a gyerekkoromról. Anyám számomra gyakorlatilag egy idegen ember, nem véletlenül reagált a kislányom úgy, ahogy. Érezte, hogy anyám kívülállóként csöppent a családba, de bízom benne, hogy ez idővel változik." - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.