Katalin hercegné dadája, Maria a gyerekek előtt nem ejthet ki egy mindennapi szót a királyi csemeték egyénisége iránti tisztelet miatt. A cikkünkből kiderül melyik ez a tiltott szó.

Maria Borralló a brit királyi családban felel a kis György, Sarolta és Lajos neveltetéséért. Kate Middleton dadája a világ egyik legjobb nevelőnője. A híres Norland Főiskolán végzett, ahol szuperdadákat képeznek.

Vilmos feleségével, Katalin hercegnével és gyerekeivel, Györggyel, Saroltával és a kis Lajossal.Forrás: Getty Images

A 125 éves hagyománnyal rendelkező intézmény a leendő nevelőnők tanítására specializálódott. A legnevesebb brit családok fogadják fel azokat a diákokat, akik itt végeznek, Ezen a főiskolán nem csupán a gyermekgondozásra készülnek fel, hanem megtanulnak főzni, varrni, elsősegélyt nyújtani, autót vezetni, sőt néhány önvédelmi technikát is elsajátítanak.

Maria Borralló hét éve dolgozik a királyi családnál, mióta György, Katalin és Vilmos első gyereke megszületett. Szigorú szabályoknak kell megfelelnie. The Sun írása szerint van egy szó, amit a gyerekek jelenlétében soha nem ejthet ki.

A gyerekeket tilos „gyerekeknek" szólítania. A gyerekek egyénisége iránti tisztelet végett mindig, minden körülmények között a keresztnevükön kell szólítania őket.