Döbbenet - Katalin hercegné dadájának szigorúan tilos kimondania ezt a szót

Forrás: Getty Images
Forrás: Getty Images -
királyi család Kate Middleton szabályok Vilmos herceg Tilos dada gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegné dadája, Maria a gyerekek előtt nem ejthet ki egy mindennapi szót a királyi csemeték egyénisége iránti tisztelet miatt. A cikkünkből kiderül melyik ez a tiltott szó.

Maria Borralló a brit királyi családban felel a kis György, Sarolta és Lajos neveltetéséért. Kate Middleton dadája a világ egyik legjobb nevelőnője. A híres Norland Főiskolán végzett, ahol szuperdadákat képeznek.

Vilmos feleségével, Katalin hercegnével és gyerekeivel, Györggyel, Saroltával és a kis Lajossal. Forrás: Getty Images

A 125 éves hagyománnyal rendelkező intézmény a leendő nevelőnők tanítására specializálódott. A legnevesebb brit családok fogadják fel azokat a diákokat, akik itt végeznek, Ezen a főiskolán nem csupán a gyermekgondozásra készülnek fel, hanem megtanulnak főzni, varrni, elsősegélyt nyújtani, autót vezetni, sőt néhány önvédelmi technikát is elsajátítanak.

Maria Borralló hét éve dolgozik a királyi családnál, mióta György, Katalin és Vilmos első gyereke megszületett. Szigorú szabályoknak kell megfelelnie. The Sun írása szerint van egy szó, amit a gyerekek jelenlétében soha nem ejthet ki.

A gyerekeket tilos „gyerekeknek" szólítania.

A gyerekek egyénisége iránti tisztelet végett mindig, minden körülmények között a keresztnevükön kell szólítania őket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.