Katalin és Vilmos próbálnak mindig maguk vigyázni a gyerekeikre, de a kötelességeik miatt kénytelenek olykor dadákra bízni a csemetéket. Íme, minden, amit tudnod kell György és Sarolta dadusáról, Maria Borallóról.

Katalin és Vilmos két nagyon elfoglalt szülő. Szinte ki sem látszanak a kötelező megjelenésekből, így nem csoda, hogy a gyermekeik neveléséhez szükségül hívtak segítséget. Természetesen a világ egyik legjobb dadája ügyel a királyi csemetékre, aki olyan, mintha ő lenne az élő Mary Poppins.
Maria Teresa Turrion Borrallót professzionálisan arra tanították, hogyan gondoskodjon a gyerekekről, azaz dadának tanult a híres Norland College-ban, ahol a tananyagok között szerepel a varrás, a főzés, a pelenkázás és az önvédelem is.

Íme, Maria BoralloForrás: AFP/2015 Getty Images/Chris Jackson

A rangos iskolába szinte lehetetlen bejutni, hiszen ez a világ egyik legjobb intézménye, már annak, aki gondozó szeretne lenni. A képzés nem olcsó, évente több mint 4 millió forintba kerül, de a fizetésük sem kevés: egy évben 9 millió forintnál is többet kereshet egy ott végzett dada. Maria szolgáltatásaiért tehát meglehetősen sokat fizet a királyi család, de az ő csemetéiknek a legjobb dada jár. A Spanyolországban született, negyvenes éveiben járó vigyázó ma már a Katalinnal és Vilmossal él a Kensington-palotában, ahol külön lakrésze van. Minden eseményre elkíséri a családot - írja a Mirror.