Nacsa Olivér nem rejti véka alá a véleményét az RTL Klubon futó egyik műsor erotikus jelenete miatt.

Ahogy azt korábban megírtuk, a Házasodna a gazda című műsorban Gergő gazda és Bogi kapcsolata igen erotikus irányt vett. A gazda másodjára vitte a lányt randevúzni, ám a közös autókázás hirtelen pikáns jelenetté alakult át.

Az adást Nacsa Olivér is látta, aki azonban kemény kritikát fogalmazott meg a közösségi oldalán a csatornával kapcsolatban:

„Újabb szintet lépett az RTL Klub a "minőségi" szórakoztatás, a köznevelés, a gyermekek személyiségfejlődésének korai szakaszában történő iránymutatásának frontján. Azon szerencsés generációhoz tartozom, akiknek a mérce a mai napig Antal Imre és Kudlik Júlia, hálás vagyok a sorsnak, hogy egy színpadon állhattam Cserháti Zsuzsával, hogy Agárdy Gábor eljött az előadásomra, hogy egy jelenetben szerepelhettem a Rádióban Kállay Ferenccel, hogy nevetésre bírhattam Csukás Istvánt, hogy láthattam színpadon Tolnay Klárit vagy éppen beszélgethettem Törőcsik Marival és Tordy Gézával. Félreértés ne essék, tudom, hogy a világ változik, de nem kellene törvényszerű legyen, hogy vele együtt erény legyen a primitívség, az ostobaság. Annak idején, amikor a művész volt a sztár, az intelligencia volt a dicsőség, akkor ciki volt butának lenni. Ma az ellenkezője igaz. Az ilyen "remek" műsoroknak köszönhetően bátorítást éreznek azok, akik régen szégyellték magukat. Akik régen inkább csendben voltak, ma ők a leghangosabbak és nézik le azt, aki nem akar közéjük tartozni. Szóval itt tartunk, nyilván majd jönnek kommentek, hogy nem kell nézni és bár még nincs gyermekem, de nem szeretném hogy főműsoridőben ezt lássa a televízióban. Egyszer egy nagy uralkodónak mondta egy elöljáró pályája kezdetén, hogy azt beszélik maga nem fél semmitől! Mire az uralkodó azt felelte: De. Az ostobaságtól. Így vagyok ezzel én is. Ennyit szerettem volna, köszi!"

-olvasható a műsorvezető posztjában.

Nacsa Olivér kiakadt a Házasodna a gazda pikáns jelenetén.Fotó: Koncz Márton