Egy év után végre átölelhette édesapját Sydney van den Bosch, a Szerencsekerék háziasszonya.

Sydney tavaly nyáron költöztette több ezer kilométerre édesapját egy dél-spanyolországi kis falucskába, a nővéréhez, hogy édesanyjával együtt megvédjék őt a covid-járványtól. A 70 éves férfi súlyos tüdőbeteg, így itthon veszélyben lett volna az idős, beteg embereket extrán fenyegető koronavírus miatt.

Egy évig az egykori szépségkirálynő és édesapja csak telefonon beszéltek, ám néhány napja végre újra magához ölelhette a férfit, aki olyan sokat jelent számára.

El sem tudom mondani, mit éreztem! Igaz, mindössze néhány napot tölthettünk együtt, de ez idő alatt olyanok voltunk, mint a matricák. Mindent együtt csináltunk, együtt főztünk, együtt aludtunk, együtt töltöttünk minden percet – mesélte nevetve Sydney a Blikknek.

Sydney van den Bosch egy év után ölelhette át édesapját.Forrás: Sydney van den Bosch/Instagram

"Ott, a faluban tényleg nem jár idegen, sokáig teljesen le volt zárva a környék. Ott szabadabban mozoghat, elmehet a boltba vagy a helyi kis étterembe, csak helyiekkel találkozik. Apukámnak az ilyen társasági életre itthon is szüksége lett volna, de Budapesten ezzel veszélyeztette volna az életét"

– mondta Sydney.

Szoros a kapcsolatunk. Egyke vagyok, anyukám, apukám és én alkotjuk a mi kis hármas egységünket. Ő mindig ott van mellettem, biztat, a műsort is nézik a nővérével, még akkor is, ha nem értik teljesen a nyelv miatt, de nagyon büszke rám – árulta el a szépség, akinek édesapja egyelőre még Spanyolországban marad.

Ez is érdekelhet: Hatalmas dekoltázst villantott Sydney van den Bosch