Hajléktalanként tengődik a világsztár lánya: az apja nem segít rajta

Forrás: AFP/Mike Coppola -
luxus hajléktalan Dr. Dre rapper
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajléktalanként, az autójában él Dr. Dre lánya, akinek komoly anyagi problémái vannak. 

Az elmúlt időszak nem volt könnyű a legendás rapper-producer számára. Először az egészségével voltak gondok, később pedig a válásától volt hangos az amerikai sajtó, ugyanis 240 milliárd forintnak megfelelő összegért ment a harc. Végül Dr. Dre engedett, és beleegyezett abba, hogy havi 900 millió forintnyi dollárt utal az asszonynak.

Dr. Dre a világ legjobban kereső zenésze Forrás: AFP/Mike Coppola

Ezzel szemben dr. Dre legidősebb lánya hajléktalanként tengeti az életét és egy bérelt autóban húzza meg magát. Emellett ételfutárként próbálja meg magát fenntartani. Közben négy gyermekéről sem tud gondoskodni, ezért őket rábízta a barátaira. LaTanya többször próbált meg segítséget kérni dúsgazdag apjától, de Dr. Dre ügyvédei mindig azzal rázták le, hogy nem jár neki támogatás. A nő ugyanis megszegte a zenész összes családtagjára és alkalmazottjára vonatkozó titoktartást, és tavaly beszélt az apjáról egy lapnak, aminek következtében a rapper többé nem támogatja anyagilag a lányát - írja a Ripost.

LaTanya teljesen elkeseredett, és jelenlegi helyzetéből nem látja a kiutat, sőt még rosszabb helyzetbe kerülhet, ugyanis az otthonául és munkaeszközéül szolgáló kocsi bérlési díját igencsak megemelték, amit ha nem tud fizetni, akkor se dolgozni nem fog tudni, és aludni is az utcán fog.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.