Szépen gömbölyödik Hajdú Péter kedvesének, Eszternek pocakja: fotó

párkapcsolat szerelem Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Örömteli pillanatoknak elébe néz Hajdú Péter és szerelme, Eszter, akiről a tévés most egy fotót is megosztott a közösségi oldalán. A kismama várandóssága elején jár, de már most jól látható a gömbölyödő pocakja.

Hajdú Péter párja, Eszter tavaly nyáron ikrekkel volt terhes, ám sajnos rövid idő után elvetélt. A párt megviselte az elmúlt időszak, hiszen mindketten vágytak egy közös gyermekre. Decemberben aztán egy újabb terhességgel járó komplikáció miatt kellett megműteni Esztert.

Most azonban nagy a boldogság, hiszen túl vannak a kritikus időszakon is, így önfeledten várhatják első közös gyermekük érkezését.

Hajdú Péter minden bizonnyal a felhők felett jár a boldogságtól, erről tanúskodik legfrissebb Instargram bejegyzése is, ahol egy fotót mutatott várandós szerelméről: Eszter egy fehér, nyári ruhában látható, amely láttatni engedi gömbölyödő hasát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.