Veszélyes mutatvánnyal szórakoztatja magát Sebestyén Balázs

Forrás: Facebook/Sebestyén Balázs -
veszélyes tenger nyaralás Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs épp tengerparti vakációját tölti barátai társaságában: legutóbbi Instagram bejegyzése arról árulkodik, hogy remekül érzi magát.

Csütörtökön országszerte leszakadt az ég, és megérkezett a lehülés. Sebestyén Balázs már aznap közzétett egy fotót közösségi oldalán, és a tenger közepéről jelentkezett be.

-poénkodott a műsorvezető, aki Horvátországban nyaral barátaival.

A minap Balázs újra bejelentkezett közösségi oldalán, és ezúttal azoknak üzent, akik az M7-en ülnek a dugóban. A műsorvezető legfrissebb videóján látszik, ahogy ő és a barátai egyesével a tengerbe vetik magukat a mozgó hajóból. Bár a felvételen jól látszik, milyen jól szórakoztak ezen, kívülállóként kissé veszélyesnek tűnik a dolog.

Sebestyén Balázs a legértékesebb magyar celeb: vicces videóval köszönte meg az elismerésthttps://www.life.hu/eletmod/20210728-sebestyen-balazs-a-legertekesebb-magyar-celeb-vicces-videoval-koszonte-meg-az-elismerest.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.