Meglepő dologgal állt elő Meghan Markle féltestvére: ezt állítja a hercegnéről

Forrás: AFP/Saeed Khan -
hercegné Meghan Markle támadás Thomas Markle Jr.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban mi is hírt adtunk, édesapja után most az ifjabb Thomas Markle, Meghan féltestvére készül kitálalni a hercegnéről. A férfi már támadásba is lendült, és elképesztő dolgokat állít...

Az 55 éves Thomas Markle Jr. az ausztrál Big Brother VIP című műsorban fog szerepelni, amelynek első előzetesét vasárnap adták le. A férfi bemutatkozó kisfilmje nem sikerült túl visszafogottra, Meghan pedig foghatja a fejét, ha meghallja, hogy mutatkozott be a féltestvére.

- mondta a hercegné bátyja, aki állítólag 2018. májusában a királyi esküvő előtt egy levelet írt Harrynek, amiben megüzente, élete legnagyobb hibáját követi el, ha elveszi Meghant. Nagyon úgy tűnik, hogy Meghan féltestvére azért szállt be a sárdobálásba, hogy apja mellé álljon, aki a hírek szerint pert indít lánya és Harry ellen.

Apja után féltestvére is Meghan Marklet támadja. Forrás: AFP/Saeed Khan

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.