"Lehet, hogy ismét én leszek a bokszzsák" - érettségi nélkül is teljes az élete Tóth Gabinak

Forrás: Tóth Gabi/Instagram -
Tóth Gabi blog érettségi karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű énekesnő, Tóth Gabi úgy gondolja, hogy érettségi nélkül is példát tud mutatni a rajongóinak. Bár nincsen papírja, hisz az élethosszig tartó tanulásban és folyamatosan fejleszti magát.

Tóth Gabi legújabb blogbejegyzésében őszintén mesél arról, hogy az elmúlt években nagyon sokan próbálták megváltoztatni és befolyásolni. Mostanra azonban úgy gondolja, hogy senki nem tudja megingatni.

"Még mindig van, hogy elbizonytalanodom, de nem magamban, vagy a hitemben, hanem abban, hogy ezt megoszthatom-e az emberekkel. És mindig, amikor megingok, kapok egy jelet, ami megerősít abban, hogy igenis meg kell osztanom, mert lehet, hogy ismét én leszek a bokszzsák, de ha csak egy embernek is segítek vele, már megérte" - írta.

Tóth Gabi érettségi nélkül is sokak számára példamutató Forrás: Tóth Gabi/Instagram

Gabi számára nagyon fontos a hit, ami sokat segített neki abban, hogy önazonos legyen.

"Amikor megállít egy házaspár az utcán és azt mondják, hogy büszkék rám, hogy ezt az utat járom, majd egy pár perccel később egy kismama, és ugyanezt mondja, akkor végre el merem hinni, hogy én is büszke lehetek magamra. Igen, vannak tetoválásaim, de ettől nem vagyok rossz ember.

És igen, nincs érettségi bizonyítványom, de remélem, hogy a Jóisten látja, hogy a szívem tiszta, és igyekszem úgy élni az életem, hogy az példa lehessen azoknak az embereknek, akik szintén keresik az útjukat. Rengeteget olvasok, képzem, fejlesztem magam, hiszek az élethosszig tartó tanulásban, még akkor is, ha nincs róla papírom"

- tette hozzá az édesanya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.