Ez Richard Gere és 33 évvel fiatalabb szerelmének titka: nem érdekli őket a korkülönbség

Forrás: AFP/Angela Weiss -
Alejandra Silva házasság Richard Gere szerelem korkülönbség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hatalmas korkülönbség ellenére Richard Gere és felesége, Alejandra Silva a legnagyobb boldogságban élnek. A 33 évet persze nem hagyják figyelmen kívül, de az életüket és az érzéseiket ez nem befolyásolja. A nyilvánosságot kizárva, két közös gyermeküket nevelve élik életüket. 

Richard Gere több kapcsolatot is maga mögött tudhat, ráadásul nem is akárkikkel sodorta össze az élet, ami nem csoda, hiszen ő Hollywood szívtiprójának számított. Cindy Crawford és Carey Lowell férje volt, mielőtt rátalált volna élete szerelmére, akit történetesen már nagyon régóta ismert.

Richard Gere és felesége, Alejandra Silva Forrás: AFP/Angela Weiss

A 33 évvel fiatalabb emberjogi aktivista családja ugyanis mindig jóban volt Richard Gere-rel, de természetesen csak

felnőttként, kapcsolatok és válások után kerültek közelebb egymáshoz.

Alejandra Silva is volt házas, abból a kapcsolatból is született egy gyereke. Hivatalosan 2015-ben vált el.

Állítólag Richard Gere és közte azután lángolt fel a szerelem, miután a színész megszállt a Silva család positanói villájában.

A színész hosszan udvarolt, mire a nő igent mondott egy randevúra, de ezután már tudták, hogy együtt kell lenniük,

és rá is cáfoltak a kritikusokra, akik a korkülönbség miatt ferde szemmel néztek a kapcsolatukra: már 7 éve együtt vannak, két gyermekük született - írja a Bors.

Nem mutatkoznak a nyilvánosság előtt, gyerekeiket sem teszik ki a kirakatba. Meglehet, hogy ezért is működik a kapcsolatuk, na meg azért, mert mindketten buddhisták és vegetáriánusok, valamint Alejandra szerint erős karmikus energia van közöttük.

"Ennek így kellett lennie ebben az életben. Legalább 20 jó évet ígért nekem! Be kell vallanom, hogy sokkal több energiája van, mint nekem; sokkal aktívabb. Nehezen tudok lépést tartani vele. Mintha nem is ember lenne" - mondta korábban Alejandra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.