Miről árulkodik a manikűr az első randin?

Forrás: Pixabay -
PR cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legtöbb lány imádja a manikűrt: amikor beérünk a szalonba, biztosak vagyunk abban, hogy igazi szépségként lépünk ki az ajtón. De amikor ki kell választani a színt, elég sok kétségünk lehet… Nem hiába, hiszen a manikűr színe sokat elárul a viselőjéről: ismerjük meg, milyen benyomást kelthet kiszemeltünkben egy-egy árnyalat!

Forrás: Pixabay

1. Piros

A klasszikus, ami hosszú évtizedek óta sem veszítette el hitelességét. Azok, akik ezt választják, általában magabiztosnak tűnnek, egyszerre elegáns és hétköznapi érzést nyújtva.

2. Fekete

A feketét a vezetői személyiséggel rendelkező hölgyek részesítik előnyben. A fekete köröm szerelmesei néha durvák és összetett természettel rendelkezhetnek, akiket született törtetőknek látnak a férfiak.

A https://makeup.hu/categorys/150141/ linkre kattintva minden árnyalat megtalálható, ami a tartós manikűrhöz szükséges.

3. Neon

A kísérletezésre nyitott csajok szeretik a neon árnyalatokat. Az élénk körmök önmagukért beszélnek, a férfiak szerint a félénk lányok nem választanák ezeket a színeket. Tehát drága kalandos, bátor és pozitivitással teli hölgyemények, ideje neont viselni!

4. Fehér

Nem csak a visszafogottság jele! A kissé hűvös és a trendeket követő divatdiktátorok készítik, és azok, akik fiatalabbnak akarnak tűnni a koruknál. Legalábbis a pasik ezt gondolják.

Forrás: Unplash

5. Kék

Az újdonság szerelmesei imádják a kék összes árnyalatát. Szeretnek új dolgokat kipróbálni és kreatívak.

6. Nude

A gyengéd körömlakk minden helyzetben megfelelőnek tűnik. A kiszemeltünk azt gondolhatja, biztos nem fogunk veszekedni a pincérrel, vagy lesznek elvárásaink a következő randival kapcsolatban.

7. Pasztell

“A szerelem uralja a világot!” - lágy, kifinomult, romantikus hölgyről beszél, akinek a legfontosabb a szeretet.

8. Rózsaszín

Ha újra és újra visszatérünk a rózsaszín körmökhöz, a szuper flörtölési készség és a nőiesség szimbóluma.

9. Meggy

A legcsábítóbb szín, amit a szexbombák viselnek. Az összes fent említett árnyalat közül jogosan tekintik ezt a legszexibbnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.