A legnagyobb titokban házasodott össze a magyar színészpár: itt zajlott az esküvő

Nagy Ervin esküvő házasság meglepetés Borbély Alexandra titok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borbély Alexandra és Nagy Ervin titokban fogadtak egymásnak örök hűséget.

Ervin 2019-ben kérte meg Alexandra kezét, amikor Szicíliában voltak. Az esküvőt 2020-ban szerették volna megtartani, azonban a járvány miatt erre nem került sor. Bár a nagy napot kétszer is el kellett halasztaniuk, most a szerelmes színészpár titokban megtartotta az esküvőt.

A hírességek igazán szép párt alkotnak. A színésznő a közelmúltban posztolt egy képet, amin látható, hogy mennyire szerelmes.

Alexandra és Ervin esküvője a gyönyörű Babérligeti Kúriában zajlott, amelyen Pálmai Anna színésznő is beszédet mondott. Az Instagramon pedig Péterfy-Novák Éva tett közzé bejegyzéseket, méghozzá egyenesen Borbély Alexandra és Nagy Ervin esküvőjének helyszínéről, a Babérliget Kúriából.

Az esküvő után három nappal már egy szlovák film forgatásán kezdett dolgozni Alexandra, ezért a friss házasok most nem mennek nászútra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.