Ezért nem lesz közös gyereke Janza Katának és Pesák Ádámnak

Forrás: Mokka -
Janza Kata Pesák Ádám gyerekvállalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Janza Kata nem számított rá, hogy egy nála jóval fiatalabb férfi oldalán találja meg a boldogságot. A színésznőnek már van két gyermeke, Janka 23 éves, Samu pedig 14. Pesák Ádámnak még nem született gyermeke, és a színészpár a kezdetektől fogva nem is tervezte a családalapítást.

Janza Kata azt mondja, végre mindenféle feszítő tényező nélkül tud boldog lenni, és ezen nem is tervez változtatni.

Janza Kata és Pesák Ádám Forrás: Mokka

"Nagyon jó ez így, hogy mindenféle feszítő tényezők nélkül vagyunk boldogok. Nem feszültünk rá soha az esküvő- és gyerektémára, Ádám nem is nagyon tud mit kezdeni a kicsi gyerekekkel és most szeretne a munkájára koncentrálni. Rengeteget játszik, de amikor teheti, megvitatja az élet nagy dolgait a fiammal, sok mindent jobban meg tud beszélni vele, mint velem. Nekünk ez a jó felállás és ha valaki öt évvel ezelőtt azt mondja nekem, hogy egy ilyen nagy korkülönbséges kapcsolatban fogom megtalálni a rég vágyott boldogságot, biztosan kinevetem akkor" - mondta a színésznő a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.