Hatalmas változás: már több mint 100 kilót adott le Rácz Géza - Fotókon az átalakulás

fotó fogyás Rácz Géza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rácz Géza több mint 300 kilót nyomott, amikor elkezdte a közös munkát Schobert Norbival. Mára már 100 kilónál is többet adott le. 

Rácz Géza - aki nemrég egy csinos lányt ölelgetett - 317 kiló volt, amikor elkezdte a közös munkát Schobert Norbival. A fiatal átalakulását azóta sokan követik, habár nem mindenki hiszi, hogy tényleg megszabadult már több mint 100 kilótól, pedig folyamatosan közlik a fotókat és a videókat a változásokról. Norbi nemrég ismét jelentkezett: eddig összesen 110 kilót sikerült leadnia a fiatalnak.

"Drága Követőim, Barátaim, kis Update Családom! Fiatal sorstársunk, Rácz Géza, most lép a -110 kg küszöbére. 317-ről indultunk, szeptember végén - amikor még nyílnak a völgyben a kerti virágok - bemegyünk 200 alá. Ezt tudja a lowcarb és keto étrend, ebben a folyamatban segít betartani a szénhidrát korlátozást a 400 termékem. Ölelés! Norbi (videón is hozom, hogy ne legyen photoshop vád)" - írta Norbi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.